Disclaimer - Copyright

Copyright 2006 - 2009 UniekWinkelen.nl

Het website ontwerp, tekst, afbeeldingen, de selectie en plaatsing daarvan, is auteursrechtelijk eigendom van UNIEKWINKELEN. Alle rechten voorbehouden.
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming.

Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van UNIEKWINKELEN is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site.
Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te "framen". Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

UniekWinkelen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor:
- fouten in het materiaal dat door de opdrachtgever ter hand is gesteld.

Hyperlinks en downloads,
bepaalde verwijzingen op deze site kunnen u verwijzen naar sites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft UniekWinkelen geen controle, derhalve dragen en aanvaarden wij geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de inhoud en voor de eventuele gevolgen van het gebruik van deze sites. Bovendien kunnen sites downloadable items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen computer. Het downloaden en installeren hiervan is geheel voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid.
Bron vermeldingen afbeeldingen: 1. Archief Eemland;
foto nr. 00362
Beschrijving: Grote Sint Jansstraat 13 (links) en 11 rechts nr. 6.;
Hendriksen, Th.,
mond. med. 1999, archief
link: www.archiefeemland.nl

2. Oude kaart
Kaart met waterlopen uit de 12e eeuw, ingetekend op de stadsplattegrond;
van Deventer, Jacob.,
mond. med. 1560,

3. Video stadswandeling door de geschiedenis van Amersfoort
Deel 1 en Deel 2
Jan Geerling
link: www.xs4all.nl/~jangrlng

4. Middeleeuwse rondleidingen door Amersfoort
Beeldmateriaal is van eigendom van het t'Gilde Amersfoort
link: www.gildeamersfoort.nl

 

 icon