Vragen / FAQ

Hoe kan ik mijn winkel via deze site laten presenteren?

Wij willen de site van Uniek Winkelen graag uitbreiden met meer unieke winkels. Wel vinden wij het belangrijk dat uw winkel ook echt in het concept van de site past. Dit wordt beoordeeld door de redactie van de site, waarbij onder meer de volgende criteria worden gehanteerd:

  1. Is de winkel gevestigd in een oud, karakteristiek pand?
  2. Ligt de winkel binnen het winkelgebied?
  3. Sluit het aanbod van de winkel aan bij het UniekWinkelen concept?

De redactie behoudt zich het recht voor zonder verdere discussie winkels uit te sluiten van de site.

Wat moet ik doen om een winkelpagina te krijgen?

Als u van ons toestemming krijgt een winkelpagina af te nemen, kunt u zelf de tekst hiertoe aan ons voorstellen. Het is daarbij handig uit te gaan van de volgende checklist:

  1. Waarom is uw winkel uniek?
  2. Welke assortiment voert u?
  3. Waar bent u in gespecialiseerd?
  4. N.A.W. gegevens
  5. Openingstijden

Wij behouden ons het recht voor kwetsende, sexueel getinte of anderszins minder wenselijke uitingen van de site te weren respectievelijk te verwijderen.

Link voorbeeld pagina Picture@HomeHoe ziet zo’n winkelpagina er voor mijn winkel uit?

De tekst beslaat één pagina. Bovenin de pagina wordt een slideshow opgenomen, waarin u de sfeer en het assortiment van uw winkel kunt presenteren. Ook in de tekst kunnen nog maximaal drie foto’s worden opgenomen. Wij verzorgen het maken van de foto’s, zodat wij de eenheid en de kwaliteit van het beeldmateriaal op de site kunnen waarborgen.  Tussentijds kunt u foto’s laten updaten door de redactie van de site.


Kan ik mijn eigen site laten doorlinken?

Ja, dat kan. Maar de redactie behoudt zich het recht voor de doorlink te verwijderen als uw site niet past binnen wat de redactie van “UniekWinkelen”fatsoenlijk acht. Los daarvan is de redactie nooit aansprakelijk voor de inhoud van doorgelinkte sites.

Wat zijn de kosten van een winkelpagina en kan ik op de website adverteren?

Jazeker! Er zijn zelfs meerdere mogelijkheden variërend van gesponsorde links tot banners en een winkelpagina. Voor meer informatie stuurt u een mailtje naar: adverteren@uniekwinkelen.nl

 

Lees de disclaimer voor alle voorwaarden;

Contact gegevens:

Heeft u vragen of suggesties of opmerkingen over deze website. Of wilt u adverteren op deze website. Neem dan contact met ons op.

UniekWinkelen

E: contact@uniekwinkelen.nl

icon