Welkom bij J&L de Lijstenmakerij van Jan-Pieter.

De LijstenmakerAl sinds 1994 vindt u J&L Lijstenmakerij in Amersfoort. J&L is gevestigd in een karakteristiek pand. De winkel heeft 4 verschillende in elkaar overlopende ruimten, inclusief atelier. Telkens als u een ruimte betreedt wordt u verrast door de kunstwerken die de muren versieren. Daarnaast wisselen wij onze werken geregeld waardoor het telkens weer verrassend blijft. Loop gerust eens binnen om te genieten van de kleurrijke, expressieve, abstracte, realistische kunstwerken en wellicht kunt u bij ons slagen voor een leuk kunstwerk bij u aan de muur.

VakwerkJ&L heeft een uitgebreid assortiment aan lijsten. Door geregeld beurzen te bezoeken zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends. Hangt de juiste lijst er niet bij en heeft Jan-Pieter het idee wat u zoekt dan haalt hij er zonder moeite voor u in het atelier nog andere stalen bij. De werken kunnen daarnaast nog worden voorzien van een passe-partout. De lijst, passe-partout en/of glassoort zijn dan een verfraaiing of complementering van uw werk. Alles om het werk tot zijn recht te laten komen.

assortimentJ&L verkoopt reproducties op een hoog niveau, de zogeheten Giclée. Een origineel werk wordt dan eerst gedigitaliseerd en daarna hoogwaardig afgedrukt. Een Giclée kent meestal een beperkte oplage, zo heeft u toch een vrij “uniek” kunstwerk. J&L heeft een aantal Giclée's liggen, maar ze kunnen ook worden besteld aan de hand van een catalogus.

Met onze bijzondere kaarten proberen wij ons te onderscheiden van het gebruikelijke aanbod.

LijstenWat J&L onderscheidt van andere lijstenmakerijen, is dat ze alles in eigen huis doen. Klanten kunnen de lijsten van J&L helemaal naar hun eigen smaak aanpassen. Een aantal lijsten kan in elke gewenste kleur worden gemaakt en zo dus worden aangepast aan uw interieur.

Onze website houden wij up-to-date. Alle (originele) kunstwerken die hierop staan kunt u bij ons in de winkel in het echt komen bewonderen.

Parkeergelegenheid: De Flint en Beestenmarkt
Adres gegevens:

J&L Lijstenmakerij
Kamp 14
3811 AR Amersfoort

T:
033 - 461 93 21
W: www.jl-lijstenmakerij.com
E: mail@jl-lijstenmakerij.com

Openingstijden:
ma: Gesloten
di: 10.00 - 18.00
wo: 10.00 - 18.00
do: 10.00 - 18.00 / 19.00 - 21.00
vr: 10.00 - 18.00
za: 10.00 - 17.00
logo J & L Lijsenmakerij

Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage aan de BEESTENMARKT!

Bekijk de plattegrond!
icon