Welkom bij Keizer & Keizerin.

producten Keizer & KeizerinWie zijn wij?
Keizer & Keizerin is vanaf 2005 actief in de binnenstad van Amersfoort en per november 2007 gevestigd aan de Zuidsingel 72 (nabij de Kamperbinnenpoort) met een ruime oppervlakte van 100m2. Monique heeft haar passie en ervaring met mode en kinderen in deze winkel weten te combineren. Naast een uitgebreid assortiment unieke kledingmerken voor zowel kinderen (0 - 8 jaar) als vrouwen (20 - 55 jaar) zijn het de vele kado-artikelen en speelgoed die dit winkelconcept zo uniek en kleurrijk maken.

Sfeer, vakmanschap en oprechte persoonlijke aandacht en interesse worden door Monique en haar collega’s zeer belangrijk gevonden en uitgedragen. Tijd en aandacht voor de bezoeker van deze winkel maakt het verschil.

kleding voor kids & woman arrow_uniekwinkelen (geboorte)kadootjes arrow_uniekwinkelen speelgoed

producten Keizer & KeizerinOnze producten.
Het assortiment wordt met veel aandacht samengesteld. Er wordt goed gekeken naar het aanbod binnen de stad/regio en de behoefte van onder andere de reeds bestaande klanten. Daarnaast heeft Monique zelf een uitgesproken smaak en mening. Het moet net even anders zijn dan de rest. Dit maakt het al snel een uniek aanbod. Ook wordt er van elk artikel een beperkt aantal ingekocht zodat het uniek blijft, ook voor de koper.

Merken:
King Louie (Adults) arrow_uniekwinkelen Blutsschwester (Adults) arrow_uniekwinkelen Wild (Adults) arrow_uniekwinkelen Danefae (Adults) arrow_uniekwinkelen Petit Louie arrow_uniekwinkelen Blemish arrow_uniekwinkelen Katvig arrow_uniekwinkelen Danefae arrow_uniekwinkelen KikKid arrow_uniekwinkelen Wild arrow_uniekwinkelen Blutsbaby

producten Keizer & KeizerinVoorbeelden van overige artikelen die worden verkocht: muziek cd’s van Trapper de Trap, geboortekunst (ook maatwerk), kinderboeken, (uitdeel)kadootjes, geboortekadootjes, tijdschriften, muziekdoosjes,artikelen om de kinderkamer op te leuken en nog veel meer.

producten Keizer & KeizerinWij heten jou van harte welkom in onze winkel !
Keizer & Keizerin staat in het bijzonder voor kleurrijk, uitdagend, lief en stoer.
Zoek je een kadootje voor jezelf of een ander, er is ruime keuze. Vind je het leuk om met vriendinnen een kraammand samen te stellen, een kadootje per post te laten versturen, een collega te verassen, een avond te organiseren voor en met vriendinnen met een deel van de collectie bij jou thuis….het kan allemaal bij en met Keizer & Keizerin.

Heb je even geen tijd of woon je niet inde buurt….een groot deel van de geboortekadootjes zijn via de Webshop te verkrijgen. Kijk eens op www.geboortekadootjes.nl en laat je verassen.producten Keizer & Keizerin

Kopje koffie?
Je bent van harte welkom !


www.geboortekadootjes.nl
www.curinova.nl
Adres gegevens:

Keizer & Keizerin
Zuidsingel 70 (nabij Kamperbinnenpoort)
3811 HD Amersfoort

T 033 - 752 16 30
T
06 - 46 280 488
W www.geboortekadootjes.nl

Openingstijden:
ma: Gesloten
di: 10:30 - 17.30
wo: 10:30 - 17.30
do: 10:30 - 21:00
vr: 10:30 - 17.30
za: 10:30 - 17.30

logo Keizer & Keizerin

Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage aan de BEESTENMARKT!

Bekijk de plattegrond!
icon